Aperitiv
Aperitiv má dlouhou tradici a už ve starém Římě se pil, aby se trávící trakt připravil na požitky z nadcházející hostiny. Aperitiv nás tedy správně naladí a náš žaludek navnadí na příchod něčeho dobrého. Podává se 15 až 20 minut před začátkem hostiny v malém množství, aby pouze probudil větší chuť k jídlu. Aperitiv také pomůže pro prvotní seznámení se s hosty, které ještě neznáme. Správný hostitel by tento nápoj neměl podcenit.
Nejprodávanější

Unikátní likér oranžovočervené barvy má bohatou a komplexní chuť vyplývající...

Art Spritz je alkoholický nápoj řadící se mezi kořeněné bittery.

Campari je moderní klasika. Původní receptura z roku 1860.

Sladký aromatizovaný vinný nápoj. Vhodné pro slavnostní příležitosti jako...

Cinzano je alkoholický nápoj proslulý po celém světě.

Cinzano Rosso je rudě červené barvy a je obohaceno o intenzivní lahodné...

První vyrobení Bianco Casa Cinzano v r. 1757 se stalo důležitou kapitolou v...

Dolin Vermouth de Chambéry Blanc je unikátní čirý vermut se suchou chutí,...

Dolin Dry Vermouth de Chambéry je suchý vermut, který se vyrábí podle původní...

Dolin Rouge Vermouth de Chambéry je červený vermut z oblasti Chambéry, který...

Vyznačuje se svou hořkou chutí a tmavočervenou barvou, kterou mu dává obsah...

Jemné, lehké, harmonické a poprvé představené v roce 1910.

Martini Extra Dry bylo poprvé představeno veřejnosti 1. ledna 1900 po téměř...

Martini Fiero je 100 % přírodní produkt připravený bez chemických přísad a...

Rosato spojuje výrazné známky hřebíčku, skořice a muškátového oříšku s lehkým...

Martini Rosso je elegantní, přírodní a osvěžující vermut. Ukrývá v sobě...

Zlatavě žlutá barva, příjemně, medově kořenité aroma s ovocným podtextem.

Pampelle Ruby l‘ Apéro se vyrábí z ručně sbíraných červených grepů ze...