Aperitiv
Aperitiv má dlouhou tradici a už ve starém Římě se pil, aby se trávící trakt připravil na požitky z nadcházející hostiny. Aperitiv nás tedy správně naladí a náš žaludek navnadí na příchod něčeho dobrého. Podává se 15 až 20 minut před začátkem hostiny v malém množství, aby pouze probudil větší chuť k jídlu. Aperitiv také pomůže pro prvotní seznámení se s hosty, které ještě neznáme. Správný hostitel by tento nápoj neměl podcenit.
Nejprodávanější
Akce
411 Kč
–15 %
Campari 25% 0,7l tuba
Skladem
(1 ks)
348 Kč
Campari je moderní klasika. Původní receptura z roku 1860.
Novinka
Italicus Rosolio 20% 0,7l
Skladem
(6 ks)
695 Kč
Italicus je moderním Aperitivem, který vyrobil a založil Giuseppe Gallo.
3 položek celkem