Alkoholové dárky nejen pro muže

Alkoholem můžete jen potěšit. Přinášíme několik tipů pro letošní Vánoce. 

 

A.H.Riise rumový kalendář GB 24 x 0,02 l

Rumový kalendář A. H. Riise 2021 potěší zejména ty, kteří dávají přednost sladším chutím. Prozkoumejte kompletní nabídku A. H. Riise a ochutnejte rumové novinky této značky. Udělejte radost sobě nebo svým známým tímhle úžasným degustačním kalendářem 2021.

  

Centenario Fundacion 20 Aňos 40% 0,7l + 2 skla

Jemná a harmonická vůně s kouřově dřevitým nádechem v sobě ukrývá stopy po brandy a zralém ovoci. Jemná a příjemná chuť s nasládlým dotekem odkrývá tóny vanilky a červeného ovoce. Kostarický rum Centenario s originálními skleničkami.

The Pearl Of Mauritius 0,7l 42%

Ultra prémiový rum z Indického oceánu Vás okouzlí směsí lokálních surovin. Zaoblená chuť odhaluje koření v podobě vanilky, dále se rozvolňuje tropické ovoce, pečené ořechy a kardamon. Exkluzivní blend, který musíte ochutnat.

Diplomatico Reserva Exclusiva + 2x sklo 40% 0,7l

Diplomatico Reserva Exclusiva 12 y.o. jako klasika všech klasik. Jednoduše povedená lahev, kterou si nejde nevychutnat. Rum jako dělaný pro pomalé pití a postupné poznávání všech jeho vrstev. V každé sklence Diplomatico Reserva Exclusiva 12 y.o. totiž najdete něco nového. Třeba vůni kokosu, karamelu, sušeného zázvoru, vanilky, oříšků nebo pečených banánů, kterou následuje plná sladká chuť. V té pro změnu najdete něco ze skořice, zázvoru, medu, pomeranče, čokolády a dubu. Celý zážitek pak uzavírá teplá chuť karamelu, medu. A taky nepatrná stopa tabáku. Tohle se prostě Venezuele a Diplomaticu vážně povedlo. Dárkové balení obsahuje láhev Reserva Exclusiva a dvě originální skleničky.

 

Tatratea mini set mix IV. 14x0,04l

Tatratea Mini Set Mix obsahuje balení všech 3 sérií Tatratea. Ochutnejte varianty, které běžně nejsou v nabídce: Herbal Tea 35% (bez přidaného cukru, slazený extrakt z hrozinek, stévií a fíků, je směsí více než 30 bylin) a Bitter Tea 35% (bez přidaného cukru, slazený extrakt z hrozinek, stévií a fíků, je směsí více než 30 bylin). Opravdu originální dárek.

Tatratea Mix I. série 6x0,04l

Originální dárek pro všechny milovníky Tatratea. Potěší každého milovníka tohoto nápoje. Balení obsahuje kompletní první sérii Tatratea ve velikostech 0,04l.

 

Tatratea Mix II. série 6x0,04l

Tatratea Mix II. série je dárkové balení Tatratea, které obsahuje 6 miniatur oblíbených čajovo-bylinných likérů. Dárkový set obsahuje: 17% Milk & Tea, 27% Acai & Aronia, 37% Hibiscus & Red, 47% Flower Tea, 57% Rosehip & Sea a 67% Apple & Pear.

 

Dos Maderas Tasting Selection 4x0,05l

Degustační sada 4 miniatur karibského rumu Dos Maderas: Dos Maderas 5+3, Dos Maderas P.X. 5+5, Dos Maderas Seleccion a Dos Maderas Luxus Doble Crianza. Skvělá ukázka bestsellerů značky Dos Maderas. Varianta 5+3 je suchý rum, jehož finální fáze staření trvá 3 roky v sudech po dvacetiletém sherry "Dos Cortados". 5+5 zraje v Karibiku a dozrává ve Španělsku, závěrečné 2 roky v sudech po sladkém Sherry z odrůdy Pedro Ximenez. Chuť je velmi jemná, komplexní a hřejivá. Dos Maderas Seleccion vzniká smícháním prémiového rumu Dos Maderas 5+5 P.X. s těmi nejlepšími desetiletými rumy z Barbadosu a Guyany. Luxus je jeden z nejlepších rumů na trhu. Vyniká svou sametovou a plnou chutí s velmi dlouhým závěrem, ve kterém se odhalují stopy ořechů a medu.

 

Dos Maderas P.X. 5y + 5y 10y degustační sada Old 0,7l

Tato degustační sada obsahuje 4 lahvičky 2,2cl a špalíček dřeva. Jsou to vzorky všech důležitých ingrediencí, které se podílejí na vzniku Dos Maderas P.X. 5+5 a autentický výřez ze sudu po sherry, v němž náš rum necháváme zrát. Uvnitř naleznete i brožurku s detailními informacemi o chuťovém profilu každého přiloženého vzorku s vysvětlením, jak probíhá staření systémem solera a popisem výroby unikátního rumu Dos Maderas P.X. 5+5 krok za krokem a nechybí ani pár tipů na míchané drinky.

 

Gumoví medvídci Osito&Co s alkoholem

Propojte svoji oblíbenou sladkost z dětství a dospělácký svět. Vyzkoušejte originální gumové bonbony Ositos pro dospělé, které si můžete vychutnat na pařbě s kamarády, koktejlové párty nebo na firemním večírku, zkrátka kdekoli. Když je žvýkáte, zjistíte, že chuť alkoholu postupně sílí. Můžete je mlsat samostatně nebo párovat se svým oblíbeným alkoholickým drinkem. 

V nabídce máte možnost výběru z příchutí, jako je tequila & citron, vodka & pomeranč, gin & jahoda, rum & ananas nebo whiskey & cola.

 

The Demon's Share tuba 40% 0,7l

Termín Angel´s share (andělská daň) je většině dobře znám - jedná se o vypařený podíl destilátu v průběhu zrání v sudu. To co v sudu zůstane, už nepatří andělům, ale démonům. Demon´s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Barva jantarová se zlatými odlesky. Vůně jemná, ale stále intenzivní, převládá citrusové ovoce, vanilka, zelené jablko, dřevo. Chuť sladké koření a citrusové tóny, které zpříjemňuje vanilka. Závěr hladký a jemný.

 

El Pasador de Oro kolekce 3 x 0,2l

Originální degustační set El Pasador obsahuje prémiové rumy z Guatemaly. Vychutnejte si variantu XO, Gran Reserva nebo De Oro. Jednotlivé láhve k dostání na e-shopu také v objemu 0,7l.

 

Baron Hildprandt Ze Zralých Hrušek 40% 0,7l

Poctivý destilát z prvotřídních hrušek z jižních Čech. Díky pečlivé práci mistra destilatéra pana Václava Šitnera bylo dosaženo mimořádné kvality. Vyznačuje se harmonickou, ovocnou a lehce nasládlou chutí.

Historie zámecké palírny barona Hildprandta sahá až do roku 1885. Právě v té době se šlechtic rozhodl využít skvělého ovoce jižních Čech a pustil se do výroby parádních pálenek. A dařilo se. Dařilo se přímo skvěle. Bohužel však jen ale do doby, než rodinu se změnou režimu vyhnali a majetek znárodnili. Dnešní palírna navazuje na historickou tradici a pod dohledem mistra destilatéra Václava Šitnera už zase pálí samé dobroty. Hruškovici, třešňovici, slivovici, meruňkovici, malinovici a mirabelovici. Doslova se tak naplňuje motto rodiny Hildprandtů: „Přes překážky ke slávě“.

 

Mom Gin 39,5% 0,7l

Čtyřikrát destilovaný, jemný a zároveň výrazný gin s příchutí lesního ovoce a bylin. Naprosto vyladěná ovocná kompozice, která nepřebíjí tradiční chuť jalovce a bylinných tónů, ale naopak je krásně doplňuje. Vychutnejte si tento zázrak na ledu nebo v klasických ginových koktejlech. Ochutnejte také variantu růžového ginu Love nebo rebelského ginu Rocks.

 

Ron Abuelo XV finish Collection 40% 3x0,2l

Ron Abuelo XV Finish Collection dozrává ve třech variantách: Napoleon, Tawny a Oloroso. Jména byla vybrána tak, aby odrážela nejen charakter dozrávajících dřevěných sudů, ale také místa, která inspirovala tuto tvorbu: Napoleon pro Cognac a Francii, Oloroso Sherry pro Španělsko a Tawny pro Portské a Portugalsko. Baleno v luxusním boxu s objemem lahví 0,2l.

 

Puntacana XOX 50 Aniversario 40% 0,7l

Směs rumů, které zrály v sudech po bourbonu a poté v sudech po portském víně. Barva je mahagonová a aroma je rozsáhlé a plné s nádechem sherry, mandlí a vanilky. Okouzlí Vás komplexně vyváženou chutí s tóny dubu, sherry, vanilky a čokolády. Puntacana XOX 50 Aniversario je směs rumů, které zrály v sudech v průměru pětadvacet až třicet let. Původně byl určený jen pro domácí trh v Dominikánské republice. Rum v exkluzivním dárkovém balení oceněný Zlatou medailí na kongresu rumu 2013 v Madridu!

 

Kirk and Sweeney 23yo 40% 0,7l

Ve sklence na vás čeká plná vůně karamelizovaného cukru, sušeného tropického ovoce a čerstvého medu. Během svého 23letého odpočinku získal tenhle rum na hloubce. Na patře vás pohladí vskutku znamenitá kombinace sušeného ovoce s tóny mandlí a vanilky, karamelu a sherry. Finiš je příjemně dlouhý a hřejivý. Kirk and Sweeney 23 y.o. rum se vyrábí z ručně sbírané cukrové třtiny v Dominikánské republice. Barvu i chuť získá v těch nejlepších dubových sudech. Temně jantarový rum vás nenechá na pochybách. Na našem e-shopu také k dostání ve variantách 12yo, 18yo a XO Edition Limitada No.1.

 

Meticho rum & citrus 40% 0,7l

Výsledkem je lehký, sladký, medový, aromatický rum, který se vyznačuje jemnou ovocnou chutí. Dominují tóny citronu a limetky. Skvěle se hodí nejen do letních dní.

 

Doorly's 12yo 43% 0,7l

Dvanáctiletý Doorly’s je kreativní edicí z renomované barbadoské destilerie Foursquare. Po zrání v použitých sudech po bourbonu a následném blendování byl tento rum uložen k dalšímu zrání do sudů po portském na Madeiře. Tóny dřeva, čerstvé cukrové třtiny, vanilky a tropického ovoce. Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny koření, dřeva, teplého karamelu, vanilky, ovoce, a másla, které se perfektně doplňují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení. Na etiketě této edice je vyobrazen vzácný Ara Spixův, o kterém se přepokládá, že již ve volné přírodě nežije. Výsledkem je poctivý rum bez jakýchkoli aditiv.

 

Millonario XO 40% 0,7l

Chuť je sladká, v ústech zanechává chuť karamelu, vanilky, kandovaného ovoce a kávy. Závěr je pak dlouhý, sladký a lehce skořicový. Millonario XO je destilován ze třtinové melasy v destilační koloně, zraje v sudech z amerických bílých dubů, které dříve obsahovaly Bourbon, a v solera systému, ve kterém zrálo sherry (Pedro Ximenez). Tato směs obsahuje rumy až 20 let staré. Roční produkce rumu nepřesáhne 6 000 lahví. Tento rum je oblíben po jídle s tmavou čokoládou jako digestiv. Baleno v luxusní a stylové láhvi.

 

 

English Harbour 10yo 40% 0,7l

Nádherná komplexní vůně se směsí třešní, kokosového ořechu a kouře. Chuť má po dlouhém zrání v malých dubových sudech skvěle vyváženou s mírným náznakem dubu, skořice a sušeného ovoce. Rum pro opravdové znalce.

Zpět do obchodu