HELL OR HIGH WATER, rum, který překoná jakoukoli překážku.

Společnost One Eyed Spirits má svůj pozoruhodný příběh, který je plný překážek, zoufalství i zvratů.

Před deseti lety se dva rumový nadšenci rozhodli stvořit nejlepší „ron“ na světě a ke spolupráci oslovili nejznámějšího Rona, kterým byl Ronald Jeremy Haytt. Ten značce propůjčil své jméno, s tvorbou samotné tekutiny ovšem neměl nic společného. Jedinečnou chuť a kvalitu rumů Ron de Jeremy mají na svědomí pouze její zakladatelé Jouko a Olli.

Díky nim se Ron de Jeremy zařadil mezi TOP 10 nejvíce trendy rumů na světě.

Překonali toho již mnoho v Panamě jim vyhořel sklad s roční zásobou jejich rumů, dvanáctkrát čelili hrozbě bankrotu, překonali smrt blízkého spolupracovníka i spoustu chyb ve výrobě. A nyní čelí jejich rum Ron de Jeremy negativním dopadům, které způsobilo několikanásobné obvinění Ronalda Haytta ze sexuálního obtěžování. I když samotní zakladatelé pevně věří v Hayttovu nevinnu, jednoznačně odsuzují jakékoli sexuální obtěžování. Tady jde již legrace stranou. A proto se rozhodli svůj drahocenný rum ochránit, tedy přejmenovat.

Nevzdávají se a rum, který reflektuje jejich nadšení, odhodlanost i duši nazvali HELL OR HIGH WATER.

Tento název jednoduše vyjadřuje, že jsou ochotni překonat jakoukoli překážku, jejich odhodlanost se nikdy nezlomí i kdyby měli jít do pekla, i kdyby měla přijít 100letá voda. Za svůj rum budou dál bojovat a vždy si ho na závěr vychutnají s úsměvem na rtech.

Hell or high water

 

Zpět do obchodu