Borovička
Borovička se vyrábí destilací zkvašených jalovcových bobulí. První zmínka o borovičce se datuje do 16. století v oblasti Liptova a jeho pojmenování vzniklo podle slovenského názvu borievka. Jalovec a jeho plody jsou celkem vzácné a cena čisté pálenky by byla vysoká, proto se ředí kvalitním lihem a vodou nebo se plody jalovce přidají do běžného kvasu, který se následně destiluje. Pravá borovička je vyrobena bez přidaného cukru a aromat, proto se jedná o čistě přírodní destilát. Obsah alkoholu je nejčastěji 45%, nejméně však 37,5%. Borovička je označovaná jako slovenský národní destilát.
Řazení produktů
Výpis produktů
OLD HEROLD vyrábí Juniperus borovičku podle osvědčených tradičních receptur z...
OLD HEROLD vyrábí Juniperus borovičku podle osvědčených tradičních receptur z...
Trenčínské likérky dlouhá léta pilovaly a ladily receptury na získaní...
Koniferum borovička je lehká svěží borovička vyrobená z jalovcového destilátu.
Koniferum borovička je lehká svěží borovička vyrobená z jalovcového destilátu.
Zrodila se limitovaná modrá edice lahví tradiční borovičky KONIFERUM.
Koniferum borovička je lehká svěží borovička vyrobená z jalovcového destilátu.
Koniferum borovička je lehká svěží borovička vyrobená z jalovcového destilátu.
Koniferum Pink je s příchutí jahod a malin.
Tento destilát je výjimečný díky 7stupňové destilaci a zrál 12 měsíců v...
OLD HEROLD vyrábí Juniperus borovičku podle osvědčených tradičních receptur z...

