Vodka
Vodka je lihovina, jejichž základem je většinou obilný nebo bramborový kvas obsahující důležité škroby pro její výrobu. Ty v první fázi kvašení kvasinky přemění na jednoduché cukry a poté se může začít s kontinuální destilací, kde se odděluje čistý alkohol od vody. Pro nejvyšší kvalitu vodky je nutné celý proces několikrát opakovat. Destilát je bezbarvá tekutina s vysokým obsahem alkoholu až 95%, z tohoto důvodu se před lahvováním vodka ještě čistí a ředí vodou na požadovaný stupeň alkoholu. Filtrace, většinou přes aktivní uhlí, je jedním z nejdůležitějších faktorů určující kvalitu vodky.
Nejprodávanější
Výpis produktů
Eiko je první japonská vodka uvedená na evropský trh.
Nikka Coffey Vodka se vyrábí na Coffeyho kolonovém destilačním zařízení.
Tokyo Nights Japanese Yuzu Vodka se destiluje třikrát a následně se čtyřikrát...
Rýžová vodka Ukiyo se zrodila na Okinawě a vyrábí se na bázi tradičního...

