Kleiner
V roce 2002 v půvabné hanácké vesnici Žešov u Prostějova vypálili Růžena a Jan Kleinerovi v původní pěstitelské pálenici první litry kvasu. Výroba je založena na poctivé práci, které jde ruku v ruce s rodinnými tradicemi. Jejich nápoje zrají v dubových sudech, které pochází z oblasti střední Francie. Fermentace trvá devět měsíců a destilace probíhá v destilační koloně, která připomíná zařízení, jež se uplatňuje při výrobě Bourbon whiskey. Vypálený destilát je uložen minimálně na tři roky do kameninových nádob, kde odpočívá a jeho chuť se pozvolna harmonizuje. V samotném závěru je destilát stočen do exkluzivních lahví. Láhev je z italského skla, zátka z francouzského křišťálu.

Kleiner Amber Plum Cabernet Sauvignon je malosériový destilát z pravých...

Kleiner Apricot 7yo 43% 0,7l je limitovaná sedmiletá meruňkovice z rodinné...

Kleiner Pure Apricot je malosériový destilát z ručně sbíraných a...

Kleiner Silver Plum je malosériový destilát z ručně sklízených švestek.

Kleiner Sour Cherry je malosériový destilát z ručně sbíraných a odpeckovaných...

Kleiner Sour Cherry by Brandy je malosériový destilát z ručně sbíraných...

Kleiner Sour Cherry by Sherry je pálenka z rodinné destilerie Kleiner, která...

Kleiner Wild Pin je malosériový destilát z ručně sbíraných mirabelek.
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem