Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku je prodejna 29.3. a 1.4. uzavřena. Vytvořené objednávky od 28.3. budou expedovány nejdříve v úterý 2.4. Děkujeme za pochopení.

Cihuatán Nahual 47,5% 0,7l

Blend obsahuje tři rumy ze soukromé sbírky destilerie, pročež bylo na trh uvedeno pouze 6 336 lahví.
Prodej ukončen
Kód: RU193
Značka: Cihuatán
1 769 Kč 1 462 Kč bez DPH 2 527 Kč / 1 l
Kategorie: Karibské rumy, Salvador
Země původu: Salvador
Doba zrání: 11 - 14 let
Objem: 0,7l
Obsah alkoholu: 47,50%
Blend obsahuje tři rumy ze soukromé sbírky destilerie, pročež bylo na trh uvedeno pouze 6 336 lahví. Každý ze tří rumů, které blend tvoří, má svůj osobitý charakter. Spojily se, aby dali vyniknout jedinečným salvadorským vůním a chutím. 1. rum blendu: Nantli = Matka Nantli je lehký čtrnáctiletý rum, nejstarší ze soukromé sbírky destilerie. Je stařen v sudech z amerického bílého dubu a má chuť vanilky, mandlí, skořice, praženého kokosu a karamelizovaného dubu. 2. rum blendu: Tajtli = Otec Tajtli je nejintenzivnější, nejkomplexnější rum v zásobě palírny. Zrál dvanáct let v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve uložen bourbon. Má chuť tropického ovoce, citrusů a třtinového sirupu a panely (ztuhlé sladké třtinové šťávy). 3. rum blendu: Single Vintage 11 Y.O. Třetím rumem, který dotváří blend Nahual, je lehký, jedenáctiletý „single vintage“ rum. Zrál v sudech z bílého amerického dubu, ve kterých byl dříve uložen bourbon a má elegantní kořeněnou a květinovou chuť. Chuťové tóny blendu Cihuatán Nahual: měkké karamely, sladkosti s panelou (ztuhlá sladká třtinová šťáva), bobule kávy odrůdy Bourbon, kokosu, opečené dubové dřevo, sněhové pusinky a kešu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny v údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi. Je poháněna obnovitelnou energií, kterou čerpá z vylisovaných zbytků cukrové třtiny. Na každý krok výrobního procesu, od sazenic cukrové třtiny přes fermentaci a destilaci třtinového sirupu a melasy až po lahvování, se pečlivě dohlíží. Místní master blender, Gabriela Ayala, vymýšlí čarovné a jedinečné rumy inspirované mayským odkazem a ze sudů, ve kterých její výtvory odpočívají, nespustí zrak.

Zpět do obchodu