Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Beefeater Blood Orange je delikátní, prémiový, suchý a ovocný gin s aromatem...
Beefeater Pink je osvěžující a lahodný gin. Základem je klasický a na světě...
Bobby's Jenever je vynikající směs tradičního malt wine a indonéského koření...
Gin Xoriguer vznikl v roce 1750 na Menorce a je prodáván dodnes.
Nový osvěžující a chutný gin z dílny Gordons, který se inspiroval receptem...
J.J. Whitley London Dry Gin je produktem osmi generací destilování.
Kensington Pink Gin je růžový gin, který chutná po čerstvých jahodách. Je...
Tento gin vychází z původní receptury řemeslného ginu Toison, který se vyrábí...
Zafiro Premium Gin Strawberry je růžový, středomořský gin v jehož chuti se...