Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější

Aviation Gin je zcela nový gin, který nespadá do kategorie obvyklé přemíry...

Stojí na receptuře prastarého nizozemského likéru z jalovce, jeneveru (ano,...

Skvělý anglický gin vyráběný v destilerii Leverstoke Mill.

Oproti klasickému Copperhead Ginu je výrazně těžší s plným tělem a výraznou...

Receptura destilátu vychází ze stejného základu jako verze natural forest.

Jemný a excelentní gin s rafinovanými prvky exotického ovoce, malin, stopou...

Italský organický gin, vyrobený na hranici mezi Piemontem a Ligurií.

Gin 1689 v sobě ukrývá silnou vůní jalovce a oříšků s vyváženými ovocnými...

Přímo v srdci Londýna vzniká za pomoci dvanácti bylin a s přispěním...

Sipsmith London Dry je řemeslný, jemně ochucený gin, díky kterému snáze...

Skvělý gin vyrobený z 11 druhu bylin, včetně jalovce, pepře, koriandru,...

Vůně ginu je velmi kořeněná a bohatá, v popředí se nachází jalovec, dále...