Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Francouzský gin Citadelle je charakteristický svou čerstvou chutí z plodů...
Tento francouzský prémiový gin je vyráběny z 19 druhů koření z celého světa.
Tento francouzský prémiový gin je vyráběny z 19 druhů koření z celého světa.
V příjemně nasládlé chuti se hrozny snoubí s bylinnými tóny, zázvorem,...
Skvěle vyvážený, elegantní a překvapivě jemný a aromatický gin.
Gin se destiluje v hrnci ze zlata, které bylo nalezeno na počátku tohoto...
Gin JUNE byl destilován, ochucen a řemeslně vyroben ve Francii z původního...
NAUD Gin byl vytvořen na bázi francouzského pšeničného alkoholu o 12 různých...
Perfektní barový pár Yu Gin a Bistro Vodka za perfektní cenu.