Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Caorunn je suchý, ale přitom svěží, přirozeně vyvážený gin pocházející ze...
Gin, který je nádhernou ukázkou vyvážené kombinace citrusů a květin.
Sladký a jemný gin s lehce slanou chutí.
Hendrick's Amazonia je gin inspirovaný cestou do Amazonie.
Značka Hendrick's odhaluje svůj čtvrtý limitovaný přírůstek, který je...
Kombinace výtažků z růží, okurky, jalovce a citrusů je netradiční, ale...
Nezaměnitelně osvěžující gin se směsí bylin ze skotského pobřeží, jemným...
Hendrick's Orbium je limitovaná edice tradičního skotského ginu.
Mistrovsky vytříbený gin destilovaný v destilérce Bruichladdich, obklopené...
Super prémiový Tulchan Gin je lehký gin londýnského stylu, inspirovaný...