Pálenka, Strana 7
Nejprodávanější
Základem pro tuto elegantní pálenku jsou Jihotyrolské Williams hrušky, které...
Jemný hruškový destilát té nejvyšší kvality.
Nezaměnitelná chuť, která se připravuje z lahodné šťávy z cukrové řepy.
Vyrábí se z 6 bylin, hlavní bylinou je anýz stejně jako ve Starorežné.
Tato lihovina, vycházející ze základů původní receptury, dodnes se vyrábí z...
Vizovická slivovice se vyrábí výhradně ze švestek vypěstovaných ve vlastních...
Výroba Vizovické slivovice se zahájila v roce 2008.
Ananasovice patří mezi nejlepší destiláty z tropického ovoce.
Bezinkovice se vyrábí dle originálního receptu, který kombinuje kvašení plodů...
Hruška Clappova patří mezi nejvíce aromatické odrůdy.
Zrání v soudcích přidává k její medové chuti lahodné tóny vanilky, ořechů i...
Královnou mezi hruškovicemi je bezesporu Williamska.
Tento “calvados” je blendem destilátů ze tří odrůd a čtyř ročníků.
Pravá kvasná mandarinkovice se vyrábí ze zralých a pečlivě oloupaných...
Meruňkovice patří mezi nejoblíbenější destiláty především díky své jemně...
Mirabelkovice je velmi oblíbená pro svoje výrazné mandlové aroma.
Tento vzácný kvasný destilát je vyroben z ručně sbíraného černého rybízu ze...
V této “tradiční padesátce” rozeznáte olejovitou slupku, aromatickou dužninu...
Krom jemného švestkového aroma s vanilkovým nádechem se v chuti i vůni...
Slivovice z původní, téměř vymizelé odrůdy – tzv “karlátek”.
V každé lahvi je minimálně 6 kg vyzrálých aromatických třešní, pečlivě...
Rodina muškátových odrůd hroznového vína patří mezi ty nejvhodnější k výrobě...
Při její výrobě se zásadně nepoužívá již hotové víno, které je vždy zasířené,...