Skotská whisky
Aby mohla být whisky nazývána skotskou, musí být pálena ve Skotsku z vody a sladového ječmene - obě tyto suroviny musí pocházet ze Skotska. Po základní destilaci nesmí tekutina obsahovat více než 94,8% alkoholu, aby se zachovala příchuť způsobená destilací. Mimo to, aby whisky mohla nést označení skotská, musí zrát minimálně 3 roky a jeden den na území Skotska v dubových sudech. Nesmí obsahovat jiné přísady, než je voda a karamelové barvivo. Do lahví se smí stáčet pouze whisky s obsahem alkoholu nejméně 40 %.
Řazení produktů
Výpis produktů
Skotská whisky s perfektní balanci kouře a zeminy s toffee a espressem.
Jednosladová whisky. která je proslulá svou jemností a bohatostí.
Srdcem 12leté prémiové whisky Chivas Regal 12 y.o. jsou vyzrálé lahodné...
Značka Chivas Regal se zrodila v roce 1801 jako míchaná, více druhová skotská...
Johnnie Walker Red Label je nejprodávanější skotskou whisky na světě. Vzniká...
Dárkový balíček skotských whisek pro správné degustéry.

