Skotská whisky
Aby mohla být whisky nazývána skotskou, musí být pálena ve Skotsku z vody a sladového ječmene - obě tyto suroviny musí pocházet ze Skotska. Po základní destilaci nesmí tekutina obsahovat více než 94,8% alkoholu, aby se zachovala příchuť způsobená destilací. Mimo to, aby whisky mohla nést označení skotská, musí zrát minimálně 3 roky a jeden den na území Skotska v dubových sudech. Nesmí obsahovat jiné přísady, než je voda a karamelové barvivo. Do lahví se smí stáčet pouze whisky s obsahem alkoholu nejméně 40 %.
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Glenkinchie 27yo The Floral Treasure Special Release 2023 58,3% 0,7l                    
                
                
                
            
        
            
                Momentálně nedostupné            
                                                            
    
                            Ovládací prvky výpisu
        1 položek celkem    
    
 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
        