Bacardi
Obchodník s vínem Facundo Bacardi si v roce 1862 pronajal v Santiago de Kuba malou palírnu, která sloužila původně na výrobu whisky. Zde jako první předestiloval rmut cukrové třtiny a začal vyrábět bílý rum. Protože cukrovou třtinu nejen destiloval, ale i fermentoval a filtroval přes dřevěné uhlí, měl jeho nápoj vynikající a jemnou chuť. Dokonalost celému procesu dodalo několikaleté zrání v dubových sudech. Bacardi rum velmi rychle získal na oblibě a rozšířil se po celém světě.
Má jemnou a vyváženou chuť s tóny mandlí, meruněk a vanilky. Je perfektní v...
Tento středně plný tmavý rum zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových...
Tento rum je srdcem nejklasičtějšího a nejpopulárnějšího koktejlu po celém...
Bacardí Razz je kombinací unikátního rumu a delikátních ovocných esencí.
Bacardi Spiced se staří ve vypálených sudech z amerického dubu, kde dříve...
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem