Bacardi
Obchodník s vínem Facundo Bacardi si v roce 1862 pronajal v Santiago de Kuba malou palírnu, která sloužila původně na výrobu whisky. Zde jako první předestiloval rmut cukrové třtiny a začal vyrábět bílý rum. Protože cukrovou třtinu nejen destiloval, ale i fermentoval a filtroval přes dřevěné uhlí, měl jeho nápoj vynikající a jemnou chuť. Dokonalost celému procesu dodalo několikaleté zrání v dubových sudech. Bacardi rum velmi rychle získal na oblibě a rozšířil se po celém světě.

Čtyřletý zlatý rum, který je inspirován původní recepturou Dona Facunda, otce...

Má jemnou a vyváženou chuť s tóny mandlí, meruněk a vanilky. Je perfektní v...

Tento středně plný tmavý rum zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových...

Tento rum je srdcem nejklasičtějšího a nejpopulárnějšího koktejlu po celém...

Jedinečný blend karibských rumů, které zrály minimálně 10 let v dubových sudech.

Bacardí Razz je kombinací unikátního rumu a delikátních ovocných esencí.

Pro dosažení své kvality zraje minimálně po dobu 8 let v dubových sudech...

Bacardi Spiced se staří ve vypálených sudech z amerického dubu, kde dříve...
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem