Bacardi Razz 32% 1l
Kategorie: | Karibské rumy |
---|---|
Země původu: | Portoriko |
Doba zrání: | 1 - 2 roky |
Cukr g/l: | 95 |
Objem: | 1l |
Obsah alkoholu: | 32% |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Obchodník s vínem Facundo Bacardi si v roce 1862 pronajal v Santiago de Kuba malou palírnu, která sloužila původně na výrobu whisky. Zde jako první předestiloval rmut cukrové třtiny a začal vyrábět bílý rum. Protože cukrovou třtinu nejen destiloval, ale i fermentoval a filtroval přes dřevěné uhlí, měl jeho nápoj vynikající a jemnou chuť. Dokonalost celému procesu dodalo několikaleté zrání v dubových sudech. Bacardi rum velmi rychle získal na oblibě a rozšířil se po celém světě.