Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Obsahuje 12 vysoce kvalitních rostlinných složek, ručně loupané grapefruity,...
Gin odkazuje na tradici českého kořenářství.
Typický jalovec ve spojení s kopřivou a českou loukou.
Bohemian Gin Makový je následovníkem původního Bohemian Ginu, který odkazuje...
Chuť je vyvážená se stopami citrusu yuzu. Závěr je kulatý, hedvábně jemný.
Hlavní složkou je kromě tradičního a pro gin povinného jalovce v tomto...
Žufánkův OMG gin velmi dobře konkuruje světové špičce mezi suchými giny.
The Illusionist je gin, který krásně mění svou barvu. Po nalití do sklenice...
Tosh přichází s modrou láhví v podobě modré myši.
TŌSH Gin je originální klasika – Moravian Dry Gin vyrábějící se v malých...
Klasický koloniální gin s nádechem pikantnosti z exotického koření.
Super prémiový Tulchan Gin je lehký gin londýnského stylu, inspirovaný...
Uncle Vals představuje komplexní, jemný a příjemný pocit chutí. Zvedněte...
Kombinace jasných a povzbuzujících chutí s květnatými tóny se snaží přiblížit...
První guatemalský gin inspirovaný tradicí Guatemaly a mayskou kulturou.