Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější

Suchý destilovaný gin Bacur vděčí za svůj charakter rostlinám, které byly...

Nejdůležitější přísadou pro výrobu tohoto unikátního, lahodného ginu jsou...

Gin je více citrusový než jalovcový, obsahuje samozřejmě i jiné rostlinné...

Gin Malfy Originale je destilovaný z jalovce, koriandru a pěti dalších bylinek.

Svou unikátní chuť získává gin díky infuzi jalovcem, rozmarýnem, mátou,...

Marconi 46 je ultra prémiový italský gin, ručně destilovaný, vyráběný v...

Jalovci dělá společnost koriandr, který spolu s verbenou dodává ginu jemný...