Zveřejnili jsme první etapu termínů degustací pro tento rok. Neváhejte se prostřednictvím telefonu nebo e-mailu přihlásit.

Ron Zacapa Centenario 23 Anos 40% 0,7l

V láhvi se snoubí rumy, které zrály metodou solera až 23 let v parádní kombinaci sudů po bourbonu a sherry Pedro Ximenez v horských výšinách 2333 m.n.m.

Můžeme doručit do:
8.2.2023
Skladem (>20 ks)
Kód: RU868
Značka: Ron Zacapa
1 367 Kč 1 130 Kč bez DPH
Kategorie: Karibské rumy
Země původu: Guatemala
Doba zrání: 23 let
Objem: 0,7l
Obsah alkoholu: 40%

V láhvi se snoubí rumy, které zrály metodou solera až 23 let v parádní kombinaci sudů po bourbonu a sherry Pedro Ximenez v horských výšinách 2333 metrů nad mořem. Výsledek je elegantní a překvapivě jemný rum, s chutí sušeného ovoce, koření a dřeva. Ne nadarmo se pyšní prvními místy z dlouhé řady soutěží. Přesvědčte se sami. Ron Zacapa Centenario 23 y.o. patří k velmi oblíbeným.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zacapa je ultra prémiový rum z Guatemaly. První rum této značky byl uveden na trh v roce 1976 při příležitosti 100. výročí od založení města Zacapy. Na rozdíl od většiny rumů vyrábějících se z melasy se Zacapa vyrábí z panenského medu cukrové třtiny. Ojedinělá je i fermentace „systém kvašení“, při kterém destilerie používá kvasinky a ananas. Dozrávání probíhá v dubových sudech v nadmořské výšce cca 2 300 metrů nad mořem systémem „Solera“. Základem této metody je postupné míchání rumů různého stáří v sudech, ve kterých dříve zrál Bourbon, jemná sherry a Pedro Ximénez. Z každého typu sudu získává rum jeho aroma a chuť podepisující se na vzniku neobyčejně kvalitním skvostu.

Zpět do obchodu