Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku je prodejna 29.3. a 1.4. uzavřena. Vytvořené objednávky od 28.3. budou expedovány nejdříve v úterý 2.4. Děkujeme za pochopení.

Ron Zacapa Centenario 23 Anos 40% 0,7l

V láhvi se snoubí rumy, které zrály metodou solera až 23 let v parádní kombinaci sudů po bourbonu a sherry Pedro Ximenez v horských výšinách 2333 m.n.m.

Prodej ukončen
Kód: RU868
Značka: Ron Zacapa
1 356 Kč 1 121 Kč bez DPH 1 937 Kč / 1 l

V láhvi se snoubí rumy, které zrály metodou solera až 23 let v parádní kombinaci sudů po bourbonu a sherry Pedro Ximenez v horských výšinách 2333 metrů nad mořem. Výsledek je elegantní a překvapivě jemný rum, s chutí sušeného ovoce, koření a dřeva. Ne nadarmo se pyšní prvními místy z dlouhé řady soutěží. Přesvědčte se sami. Ron Zacapa Centenario 23 y.o. patří k velmi oblíbeným.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zacapa je ultra prémiový rum z Guatemaly. První rum této značky byl uveden na trh v roce 1976 při příležitosti 100. výročí od založení města Zacapy. Na rozdíl od většiny rumů vyrábějících se z melasy se Zacapa vyrábí z panenského medu cukrové třtiny. Ojedinělá je i fermentace „systém kvašení“, při kterém destilerie používá kvasinky a ananas. Dozrávání probíhá v dubových sudech v nadmořské výšce cca 2 300 metrů nad mořem systémem „Solera“. Základem této metody je postupné míchání rumů různého stáří v sudech, ve kterých dříve zrál Bourbon, jemná sherry a Pedro Ximénez. Z každého typu sudu získává rum jeho aroma a chuť podepisující se na vzniku neobyčejně kvalitním skvostu.

Zpět do obchodu